Anmälan för besökare

till dig som driver digitalisering i offentlig sektor

Två dagar av presentationer, seminarier och med utställare som ökar din kunskap kring e-legitimation, elektroniska underskrifter, digitalisering, federation och mycket mer. Med tid och möjlighet till att diskutera, nätverka och även till att lägga arbetet åt sidan och bara ha trevligt tillsammans. Årets konferens kommer bli den största sedan starten, vi har redan slagit rekordet i antalet anmälningar!


Önskar du beställa fler än 10 deltagarbiljetter? Kontakta oss på bokning@elegdagarna.se så fixar vi bokningen åt dig!


Vem bör delta?

Digitala identiteter och e-legitmering är helt centralt för all digitalisering inom offentlig sektor. Konferensen vänder sig till en bred publik från såväl verksamhet och administration till teknik. Genom att samla en bred grupp från er organisation - och ta del av olika spår - kan ni på två dagar få den viktigaste uppdateringen inför de utmaningar, regleringar och teknikskiften som står inför dörren under 2019.


Konferensen e-legitimationsdagarna vänder sig till anställda inom kommun, landsting, myndigheter och till företag som bedriver verksamhet med koppling till offentlig sektor - såväl privata utförare som leverantörer. Eventet täcker ett brett område vilket gör att det är relevant för många olika roller inom er verksamhet; Verksamhetschefer, CIO:s, IT-arkitekter, IT-chefer, Digitaliseringsansvariga, Avdelningschefer, IT-tekniker, CTO:er, CISO:s, inköpsansvariga med flera.


pris

Båda dagarna: 3995 kr

Endast en av dagarna: 1995 kr


REDAN ANMÄLNINGSREKORD! Köp dina biljetter idag för att garantera din plats.


Önskar du beställa fler än 10 deltagarbiljetter? Kontakta oss på bokning@elegdagarna.se så fixar vi bokningen åt dig!


INFORMATION OM PRIS

Pris är per person och exklusive moms. I priset ingår utöver föreläsningar och workshops, lunch, fika, nätverkande och mingel. Priset är detsamma oavsett om du väljer att inte delta på någon av de måltider som serveras.


BOKNINGSREGLER OCH BETALNING

Anmälan är bindande. Kostnad för biljett återbetalas ej vid utebliven närvaro. Det är möjligt att överlåta biljetten till en ersättare genom att mejla ditt ärende till bokning@elegdagarna.se. Vid inställt evenemang återbetalas biljettkostnaden.


Biljetterna faktureras med 30 dagars betalning. Betalning garanterar plats.


FRÅGOR?

bokning@elegdagarna.se

073-330 91 06


ÖVRIG INFO

Fakturering kommer att ske från Verisec AB. Org.nr: 556587-4376. Adress: Vasagatan 40, 11120 Stockholm