Vem bör delta?

Digitala identiteter och e-legitmering är helt centralt för all digitalisering. Konferensen vänder sig till en bred publik från såväl verksamhet, ledning och teknik. Genom att samla en bred grupp från er organisation - och ta del av olika spår - kan ni på två dagar få den viktigaste uppdateringen inför de utmaningar, regleringar och teknikskiften som står inför dörren under 2020.


Eventet täcker ett brett område vilket gör att det är relevant för många olika roller inom er verksamhet; Verksamhetschefer, CIO:s, IT-arkitekter, IT-chefer, Digitaliseringsansvariga, Avdelningschefer, IT-tekniker, CTO:er, CISO:s, inköpsansvariga med flera.

Anmäl dig och dina kollegor idag!

Två dagar av presentationer, seminarier och med utställare som ökar din kunskap kring e-legitimation, elektroniska underskrifter, digitalisering, federation och mycket mer. Med tid och möjlighet till att diskutera, nätverka och även till att lägga arbetet åt sidan och bara ha trevligt tillsammans. Klicka nedan för mer information!


Boka plats innan de tar slut!

Vi har skapat en utställningsyta med olika fokusområden i direkt anslutning till kongresshallen där ni som utställare kommer möta och interagera med publiken. Är du en leverantör, myndighet, integratör eller på annat sätt arbetar med digitala identiteter, e-legitimation, federation eller elektroniska underskrifter är detta en unik möjlighet att möta såväl kunder som samarbetspartners. Vi erbjuder ett flertal olika paket för utställare. Klicka nedan för mer information.