Anmälan för besökare

E-legitimationsdagarna 2020

Två dagar av presentationer, seminarier och med utställare som ökar din kunskap kring e-legitimation, elektroniska underskrifter, digitalisering, federation och mycket mer. Med tid och möjlighet till att diskutera, nätverka och även till att lägga arbetet åt sidan och bara ha trevligt tillsammans.


TILL DIG SOM DIGITALISERAR SVERIGE

Digitala identiteter och e-legitmering är helt centralt för all digitalisering. Konferensen vänder sig till en bred publik från såväl verksamhet, ledning och teknik. Genom att samla en bred grupp från er organisation - och ta del av olika spår - kan ni på två dagar få den viktigaste uppdateringen inför de utmaningar, regleringar och teknikskiften som står inför dörren under 2020.


Eventet täcker ett brett område vilket gör att det är relevant för många olika roller inom er verksamhet; Verksamhetschefer, CIO:s, IT-arkitekter, IT-chefer, Digitaliseringsansvariga, Avdelningschefer, IT-tekniker, CTO:er, CISO:s, inköpsansvariga med flera.


pris EARLY BIRD

Båda dagarna: 3990 kr

Endast en av dagarna: 1995 kr

Kostnadsfria webbseminarium under hösten 2020 -

exklusivt för dig som är anmäld till e-legitimationsdagarna 2020


INFORMATION OM PRIS

Pris är per person och exklusive moms. I priset ingår utöver föreläsningar och workshops, lunch och fika. Dag ett ingår även nätverkande och mingel. Priset är detsamma oavsett om du väljer att inte delta på någon av de måltider som serveras.


BOKNINGSREGLER OCH BETALNING

Anmälan är bindande. Kostnad för biljett återbetalas ej vid utebliven närvaro. Det är möjligt att överlåta biljetten till en ersättare genom att mejla ditt ärende till bokning@elegdagarna.se. Vid inställt evenemang återbetalas biljettkostnaden.


Fakturering kommer att ske från Arvato Finance AB, org nr: 556495-1704.

Biljetterna faktureras med 30 dagars betalning. Betalning garanterar plats.


FRÅGOR?

bokning@elegdagarna.se

073-330 91 09