Demokratisering av AI för offentlig verksamhet

Att AI och Machine Learning inte längre är något endast förunnat de stora IT-jättarna börjar fler och fler förstå. Det är lite som när Internet kom på 90-talet, med skillnaden att det inte tar lika lång tid för den nya tekniken att få genomslag.

Det har gått fort och på bara ett par år har vad som fram till nyligen krävde djup expertis blivit tillgängligt för alla. Med tjänster såsom Microsoft Azure Cognitive Services funkar det betydligt enklare och dessa färdiga tjänster kan användas för att automatisera kluriga uppgifter.

I detta inspirerande seminarium delar Peter med sig av konkreta exempel på hur AI kan användas för att förstå ostrukturerad information, analysera ditt humör eller göra radionyheter tillgängligt för personer med hörselnedsättning. Du som deltar på seminariet kommer få insikt i hur enkelt det är att komma igång med AI och robotisering samt ideér på hur det kan komma att användas i din verksamhet.

Peter Örneholm

Peter Örneholm är en nyfiken person som älskar att utforska ny teknik och spännande innovationer. Peter har över 10 års erfarenhet av utveckling i Microsoftrelaterade tekniker och har i flera år fått utmärkelsen Microsoft Most Valuable Professional. Idag arbetar han som Marknadschef och IT-konsult på Active Solution i Stockholm och hjälper företag i sina AI, web- och molnsatsningar.

WEBBINARIUM

DIGITALISERA MED E-UNDERSKRIFTER – en överblick
Mer info
DEMOKRATISERING AV AI FÖR OFFENTLIG VERKSAMHET
Mer info
EID FÖR MEDARBETARE
Mer info