PROGRAM ELEGDAGARNA 2022

Scrolla ner för att se hela programmet!

FÖR DIG SOM DIGITALISERAR SVERIGE

Två dagar med högaktuella presentationer och seminarier med ledande företrädare från Europa och Sverige.

Nätverka och mingla!

En samling aktörer med betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter - Regeringen, myndigheter, samverkansforum, federationer och leverantörer.

MINGEL DAG 1

Första dagen avrundas med ett mingel du inte vill missa! Efter en lång konferensdag är det skönt att mingla runt lite mer informellt. Skön loungemusik, härliga medmänniskor och välsmakande mat och dryck.

BÖRJA NÄTVERKA REDAN NU!

Gå med i gruppen ”E-legitimationsdagarna” på LinkedIn - där du kan delta i samtalet, knyta kontakter och dela med dig av insikter.

BÖRJA NÄTVERKA REDAN NU!

Ladda ner hela programmet som pdf! OBS! Ändringar i programmet kan fortfarande komma att ske.

Hämta PDF

Var en del av något större

MODERATOR FÖR BÅDA DAGARNA ÄR Annika Guldroth - grundare och CEO på IT Media Group. IMG är ett svenskt mediahus bestående av nio nyhetssajter där fokus är IT och Digitalisering, och att lyfta och fritt sprida kunskap inom de olika branscher som MAN vänder SIG till.

Mycket förmånligt biljettpris!

Vi vill att så många som möjligt ska kunna delta och har gjort allt för att kunna erbjuda ett av de lägsta priserna för en tvådagars digitaliseringskonferens. För 5 900 kronor får du ett fullspäckat keynoteprogram den 11 maj och tre spännande spår den 12 maj. Dessutom mingel med mat och dryck samt vällagad lunch båda dagarna. Säkra din plats nu!

Köp Biljetter

Nätverka och mingla!

På e-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter - från Regeringen och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. Och lika viktigt är att du får chansen att träffa andra i samma situation som ni befinner er i, där ni kan dela erfarenheter och råd.
2022 satsar vi på mer samverkansytor. I den stora utställningsytan kommer ni träffa många av de myndigheter och leverantörer som har svaren på era praktiska utmaningar.

Mingle at elegdagarna 2020

BÖRJA NÄTVERKA REDAN NU!

Gå med i gruppen ”E-legitimationsdagarna” på LinkedIn - där du redan nu kan delta i samtalet, knyta kontakter och dela med dig av insikter.

MINGEL DAG 1

Den första dagen av e-legitimationsdagarna avrundas med ett mingel du absolut inte vill missa! Efter en lång och informationsfylld konferensdag med arbetsrelaterat nätverkande är det alltid lika skönt att mingla runt lite mer informellt.
Skön loungemusik, härliga medmänniskor och välsmakande mat och dryck.

E-LEGITIMATIONSDAGARNA PÅ LINKEDIN

Hört av besökare om e-legdagarna

''Att det täckte så många olika perspektiv och möjligheten att byta spår. Bra talare och moderatorer.''
''Intressant att veta vad som händer inom området, vilka utmaningar olika aktörer har och få veta hur andra väljer att angripa dessa utmaningar.''
''Mycket kompetenta och erfarna talare, brett fokus med dels teoretiska punkter men även praktiska tillämpningar.''
''Intressanta föreläsare och bra med så många aspekter av frågorna kring eID''
''Bra bredd och bra med de tre parallella spåren. Bra mat. Bra och trevliga moderatorer.''
''Hög klass på de medverkande, känns som det finns mycket driv och tryck i frågorna.''
''Intressanta talare och utbyta erfarenheter. Mycket bra organiserat''
''Informativt och gav bra perspektiv på vad som händer i branschen''
''Över förväntan. Bra med utländska talare och Reinfelt.''