PROGRAM PUBLICERAS SNART!

för DIG SOM Digitaliserar sverige

Vi fyller två dagar med högaktuella presentationer och seminarier med ledande företrädare från världen och Sverige. Syftet med eventet är att skapa en bred förståelse bland alla aktörer inom den offentliga sektorn om varför digital identitet, integritet och tillgänglighet är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop, och – inte minst – visa vad man behöver göra.


DAG ETT sker i plenum med högaktuella talare med inspirerande och breda perspektiv. DAG TVÅ är utformad med tre fullmatade seminariespår där vi går djupare in på ämnena Samverkan, Verksamhet och Innovation & Teknik. Dag två kommer du kunna bygga din dag utefter dina egna intressen genom att kombinera sessioner från olika spår.


Program och talare uppdateras regelbundet!

Talare 2020

uppdateras regelbundet

På förra årets upplaga av e-legitimationsdagarna medverkade 44 talare. I år blir det ännu mer innehållsrikt! Vi samlar ett brett nätverk av samverkanspartners och experter i ämnet, från såväl leverantörssidan som från det offentliga, för att synliggöra sammanhang kring digitaliseringen ur ett svenskt, nordiskt, europeiskt och globalt perspektiv.

President - Digital ID & Authentication Council of Canada

Generaldirektör - DIGG

Peter Larsson

Seniorrådgivare - Sveriges Ingenjörer

Petteri ihalainen

Senior Specialist - National Cyber Security Center, Finland

Säkerhetschef - Internetstiftelsen

mithra sundberg

Head of e-krona pilot devision - Sveriges Riksbank

Lena nilsson

IT-direktör - Domstolsverket

IT-upphandlare vid Statens Inköpscentral - Kammarkollegiet

vitaly friedman

Creative Lead - Smashing Magazine

Mikael Westberg

Rättschef - Försäkringskassan

Jan Lundh

Ramavtalsansvarig - Kammarkollegiet

Departementssekreterare - Regeringskansliet

VD - Freja eID

shahid raza

Director of Cybersecurity - RISE Research Institutes of Sweden

Kriminalkommisarie - Swedish Cybercrime Center - S3C - Polisen

Head of Emerging Technologies - Telia

Moderator Per Mosseby

Per Mosseby har en bakgrund som internetentreprenör, kommun- och landstingspolitiker och direktör för digitaliseringen på Sveriges kommuner och landsting. Idag arbetar han som senior rådgivare och är styrelseordförande för doktor.se.

Nätverka och mingla!

På e-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter - från Regeringen och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. Och lika viktigt är att du får chansen att träffa andra i samma situation som ni befinner er i, där ni kan dela erfarenheter och råd.


2020 satsar vi på mer samverkansytor. I den stora utställningsytan kommer ni träffa många av de myndigheter och leverantörer som har svaren på era praktiska utmaningar.

Börja nätverka redan nu!

Gå med i gruppen ”E-legitimationsforum” där du redan nu kan delta i samtalet, knyta kontakter och dela med dig av insikter. ”E-legitimationsforum” är ett nybildat diskussionsforum i det sociala nätverket Linkedin som bildats och underhålls av e-legitimationsdagarna.

MINGEL DAG 1

Den första dagen av e-legitimationsdagarna avrundas med ett mingel du absolut inte vill missa!


Efter en lång och informationsfylld konferensdag med arbetsrelaterat nätverkande är det alltid lika skönt att mingla runt lite mer informellt. Skön loungemusik, härliga medmänniskor och välsmakande mat och dryck.