PROGRAM ELEGDAGARNA 2021

Program och talare uppdateras regelbundet!

FÖR DIG SOM DIGITALISERAR SVERIGE

Vi fyller två dagar med högaktuella presentationer och seminarier med ledande företrädare från världen och Sverige. Syftet med eventet är att skapa en bred förståelse bland alla aktörer inom den offentliga sektorn om varför digital identitet, integritet och tillgänglighet är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop, och – inte minst – visa vad man behöver göra.

Nätverka och mingla!

På e-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter - från Regeringen och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. Och lika viktigt är att du får chansen att träffa andra i samma situation som ni befinner er i, där ni kan dela erfarenheter och råd. 2021 satsar vi på mer samverkansytor. I den stora utställningsytan kommer ni träffa många av de myndigheter och leverantörer som har svaren på era praktiska utmaningar..

MINGEL DAG 1

Den första dagen av e-legitimationsdagarna avrundas med ett mingel du absolut inte vill missa!
Efter en lång och informationsfylld konferensdag med arbetsrelaterat nätverkande är det alltid lika skönt att mingla runt lite mer informellt. Skön loungemusik, härliga medmänniskor och välsmakande mat och dryck.

BÖRJA NÄTVERKA REDAN NU!

Gå med i gruppen ”E-legitimationsdagarna” på Linkedin - där du redan nu kan delta i samtalet, knyta kontakter och dela med dig av insikter.

Var en del av något större

Moderator:

Per Mosseby

Per Mosseby har en bakgrund som internetentreprenör, kommun- och landstingspolitiker och direktör för digitaliseringen på Sveriges kommuner och landsting. Idag arbetar han som senior rådgivare och är styrelseordförande för doktor.se.

Köp Biljetter

Nätverka och mingla!

På e-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter - från Regeringen och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. Och lika viktigt är att du får chansen att träffa andra i samma situation som ni befinner er i, där ni kan dela erfarenheter och råd.
2021 satsar vi på mer samverkansytor. I den stora utställningsytan kommer ni träffa många av de myndigheter och leverantörer som har svaren på era praktiska utmaningar.

Mingle at elegdagarna 2020

BÖRJA NÄTVERKA REDAN NU!

Gå med i gruppen ”E-legitimationsdagarna” på Linkedin - där du redan nu kan delta i samtalet, knyta kontakter och dela med dig av insikter.

MINGEL DAG 1

Den första dagen av e-legitimationsdagarna avrundas med ett mingel du absolut inte vill missa! Efter en lång och informationsfylld konferensdag med arbetsrelaterat nätverkande är det alltid lika skönt att mingla runt lite mer informellt.
Skön loungemusik, härliga medmänniskor och välsmakande mat och dryck.

E-LEGITIMATIONSDAGARNA PÅ LINKEDIN

Hört av besökare om e-legdagarna

''Att det täckte så många olika perspektiv och möjligheten att byta spår. Bra talare och moderatorer.''
''Intressant att veta vad som händer inom området, vilka utmaningar olika aktörer har och få veta hur andra väljer att angripa dessa utmaningar.''
''Mycket kompetenta och erfarna talare, brett fokus med dels teoretiska punkter men även praktiska tillämpningar.''
''Intressanta föreläsare och bra med så många aspekter av frågorna kring eID''
''Bra bredd och bra med de tre parallella spåren. Bra mat. Bra och trevliga moderatorer.''
''Hög klass på de medverkande, känns som det finns mycket driv och tryck i frågorna.''
''Intressanta talare och utbyta erfarenheter. Mycket bra organiserat''
''Informativt och gav bra perspektiv på vad som händer i branschen''
''Över förväntan. Bra med utlänska talare och Reinfelt.''