Vem bör delta?

Digitala identiteter och e-legitmering är helt centralt för all digitalisering. Konferensen vänder sig till en bred publik från såväl verksamhet, ledning och teknik. Genom att samla en bred grupp från er organisation - och ta del av olika spår - kan ni på två dagar få den viktigaste uppdateringen inför de utmaningar, regleringar och teknikskiften som står inför dörren under 2020.

Eventet täcker ett brett område vilket gör att det är relevant för många olika roller inom er verksamhet; Verksamhetschefer, CIO:s, IT-arkitekter, IT-chefer, Digitaliseringsansvariga, Avdelningschefer, IT-tekniker, CTO:er, CISO:s, inköpsansvariga med flera.

BESÖKARE

ANMÄL DIG OCH DINA KOLLEGOR IDAG!

Två dagar av presentationer, seminarier och med utställare som ökar din kunskap kring e-legitimation, elektroniska underskrifter, digitalisering, federation och mycket mer. Med tid och möjlighet till att diskutera, nätverka och även till att lägga arbetet åt sidan och bara ha trevligt tillsammans. Klicka nedan för mer information!

VÄLJ

UTSTÄLLARE

BOKA PLATS INNAN DE TAR SLUT!

Vi har skapat en utställningsyta med olika fokusområden i direkt anslutning till kongresshallen där ni som utställare kommer möta och interagera med publiken. Är du en leverantör, myndighet, integratör eller på annat sätt arbetar med digitala identiteter, e-legitimation, federation eller elektroniska underskrifter är detta en unik möjlighet att möta såväl kunder som samarbetspartners. Vi erbjuder ett flertal olika paket för utställare. Klicka nedan för mer information.

VÄLJ

Anmäl dig nu!

Köp Biljetter
40+
Ämnen
2
Dagar
50+
Talare
Moderator:

Per Mosseby

Per Mosseby har en bakgrund som internetentreprenör, kommun- och landstingspolitiker och direktör för digitaliseringen på Sveriges kommuner och landsting. Idag arbetar han som senior rådgivare och är styrelseordförande för doktor.se.

Köp Biljetter

Hört av besökare om e-legdagarna

''Att det täckte så många olika perspektiv och möjligheten att byta spår. Bra talare och moderatorer.''
''Intressant att veta vad som händer inom området, vilka utmaningar olika aktörer har och få veta hur andra väljer att angripa dessa utmaningar.''
''Mycket kompetenta och erfarna talare, brett fokus med dels teoretiska punkter men även praktiska tillämpningar.''
''Intressanta föreläsare och bra med så många aspekter av frågorna kring eID''
''Bra bredd och bra med de tre parallella spåren. Bra mat. Bra och trevliga moderatorer.''
''Hög klass på de medverkande, känns som det finns mycket driv och tryck i frågorna.''
''Intressanta talare och utbyta erfarenheter. Mycket bra organiserat''
''Informativt och gav bra perspektiv på vad som händer i branschen''
''Över förväntan. Bra med utlänska talare och Reinfelt.''